Belépés FaceBook-kal

Naptár

May 2021
M T W T F S S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Érdekességek a nagyvilágból

Klubtagság

Kedves Olvasóim!


Virtuális Zsuzsa dula válaszol oldalam támogatásokból működik.

Ha te is szeretsz ide járni, s te is fontosnak tartod, hogy az oldal megmaradjon, 
és az oldalon lévő tanácsaimmal és válaszaimmal segítettem neked a hétköznapjaidban, ha teheted kérlek támogass a munkámban, hogy még többet tudjak segíteni Neked a jövőben is.

 

Köszönöm a felajánlásodat!

 
 
donate1

bankkartya

Belépés

Hírlevél

Kedvezmények, újdonságok!
Iratkozzon fel a Zsuzsa-dúla Hírlevélre!

Név: Martin Zsuzsanna
Üzenetküldés : Itt >>>
Tanácsadás: - előzetes megbeszélés alapján
Skype: zsuzsadula TS3: szerver cím: ts.zsuzsa-dula.hu:9989

A dúla kompetenciáin belüli kérdésekre szívesen válaszolok. Amennyiben úgy ítélem meg, hogy a kérdés megválaszolása a szakterületemen kívül esik, a kérdezőt szakemberhez fogom irányítani!


Weboldal:
http://zsuzsa-dula.hu/

Facebook oldal >>>

Email: info @ zsuzsa-dula.hu

Hol végeztél? DONA Inetrnational (Dézsi Réka)

Mikor végeztél? 2013. február

Mennyire vagy tapasztalt?
Az EÜ SZKI után a Jahn F. KH Szülészeti és nőgyógyászati osztályán dolgoztam. Két gyermeknek adtam életet, ők már felnőttek. A 80-as években, amikor várandós voltam velük, akkor még sem dúla, sem apás szülés nem volt megengedve a kórházakban. Dúlaként most kezdem a pályafutásomat. A szülőszobán vagy otthonszüléseknél szeretnék a kismama és a kispapa érzelmi támasza lenni, valamit a gyermekágyi segítőjük.

Miért vagy dúla?
A várandóság, a terhes gondozás, a szülés — és a gyermekágyi segítség mindig közel állt hozzám. A szülészeti osztályon hivatásom során lelkileg is támogattam a kismamáimat és segítettem őket, amiben csak tudtam. Szeretném, hogy a kisbaba születése a lehető legszebb élménye legyen az édesanyának. Segíteni és támogatni szeretném Őket mindenben, amivel ezt az élményt felejthetetlenné teszem, és újra részese lehessek a világ legnagyobb csodájának, a gyermek, az édesanya és a család születésének.

Mit jelent ez neked?
Azért választottam ezt a gyönyörű hivatást, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van a lelki támogatásra, bíztatásra, amikor élete leggyönyörűbb életfeladatára vállalkozik. Mérhetetlen boldogság, amikor részese lehetek egy új élet születésének, a megszerzett tudásommal szolgálom az Édesanyát, és igényei szerint segítem őt. Vele lenni, támogatni, ez jelenti nekem a beteljesülést, ez az én utamat, és természeten a mentális boldogságomban én is gyarapodok és fejlődök általa.

Hol vállalsz szüléskísérést?
Pest megye, Budapest, Zala megye, Nagykanizsa és környéke

Szívesen vállalok szüléskísérést és gyermekágyi és szoptatási tanácsadást az európai országokban, ahol magyar fiatalok élnek, dolgoznak és családot alapítanak. (Szlovákia, Anglia, Hollandia, Svédország, Svájc, Ausztria, Németország stb)

 
 

Dúla szolgálat

 

Professzionális Vajúdás segítés
Read More
Szülés támogatás
Read More