Belépés FaceBook-kal

Naptár

May 2021
M T W T F S S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Érdekességek a nagyvilágból

Klubtagság

Kedves Olvasóim!


Virtuális Zsuzsa dula válaszol oldalam támogatásokból működik.

Ha te is szeretsz ide járni, s te is fontosnak tartod, hogy az oldal megmaradjon, 
és az oldalon lévő tanácsaimmal és válaszaimmal segítettem neked a hétköznapjaidban, ha teheted kérlek támogass a munkámban, hogy még többet tudjak segíteni Neked a jövőben is.

 

Köszönöm a felajánlásodat!

 
 
donate1

bankkartya

Belépés

Hírlevél

Kedvezmények, újdonságok!
Iratkozzon fel a Zsuzsa-dúla Hírlevélre!

Azt szeretném, hogy megtaláld azt a dúlát,
aki mellett biztonságban és szeretetben érzed magad
a szülésed előtt, alatt és után..

58_2

Móra Ferenc EÜ SZKI-ban végeztem 1981-ben, utána a Jahn F. KH Szülészeti és nőgyógyászati osztályán dolgoztam. Két gyermeknek adtam életet, ők már felnőttek. A 80-as években, amikor várandós voltam velük, akkor még sem dúla, sem apás szülés nem volt megengedve a kórházakban. . A várandósság, a terhesgondozás, a szülés — és a gyermekágyi segítség mindig közel állt hozzám. A szülészeti osztályon hivatásom során lelkileg is támogattam a kismamáimat és segítettem őket, amiben csak tudtam.

2013-ban végeztem el a DONA Doula Inetrnational alapképzését (Dézsi Réka). Azóta folyamatosan képzem magamat, tanácsokat adok a kismamáknak határon belül és határon túl. Szeretném, hogy a kisbaba születése a lehető legszebb élménye legyen az édesanyának. Segíteni és támogatni szeretném Őket mindenben, amivel ezt az élményt felejthetetlenné teszem, és újra részese lehessek a világ legnagyobb csodájának, a gyermek, az édesanya és a család születésének.

Mit jelent ez nekem? Miért lettem dúla?
Azért választottam ezt a gyönyörű hivatást, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van a lelki támogatásra, biztatásra, amikor élete leggyönyörűbb feladatára vállalkozik. Mérhetetlen boldogság, amikor részese lehetek egy új élet születésének, a megszerzett tudásommal szolgálom az Édesanyát, és igényei szerint segítem őt. Vele lenni, támogatni, ez jelenti nekem a beteljesülést, ez az én utamat, és természeten a mentális boldogságomban én is gyarapodok és fejlődök általa.

Szívesen készítek fel kismamákat a szülésre (akár online is), gyermekágyi és szoptatási tanácsaimmal segítem őket a kompetenciámon belül. Ha úgy ítélem meg, hogy a felmerült probléma az én hatáskörömön kívül van, akkor a kismamát vagy az anyukát a megfelelő szakemberhez irányítom.

Szeretettel várom az érdeklődők kérdéseit.

Még több rólam: >>>

Szeretettel várom az érdeklődők kérdéseit.

Elérhetőségeim:
E-mail: info at zsuzsa-dula.hu
Web: http://zsuzsa-dula.hu
Tanácsadás: – előzetes megbeszélés alapján
Skype: zsuzsadula
TeamSpeak3: szerver cím: ts.zsuzsa-dula.hu:9989